Jagen in Hongarije

Jagen in Hongarije heeft voor de meeste jagers nog maar weinig introductie nodig. Het land heeft internationale naam en faam voor kapitale trofeeën en strak georganiseerde drijfjachten op wilde varkens. De grootste aantrekkingskracht echter – waar jagers massaal voor naar Centraal-Europa reizen – daar zorgt het edelhert voor.

Wie voor het eerst voet zet in een Hongaars revier, kan er niet naast kijken. Alles staat hier in het teken van de jacht. Landschappen met bos, open vlaktes, wildakkers en vruchtbare landbouwgronden staan perfect in verhouding tot elkaar. Voor roodwild, damherten, moeflons, wilde zwijnen en reeën zijn er ideale leefomstandigheden gecreëerd.

Land der giganten

Wat roodwild nodig heeft zijn omvangrijke, uitgestrekte oppervlaktes van aaneengesloten natuur. Na de hervorming van de jachtrevieren hebben de administratieve diensten voor bosbouw – met hun enorme gebieden van tienduizenden hectaren – de zo belangrijke lebensraum voor edelherten gehandhaafd. Hierdoor is de status van Hongarije als hét klassieke land voor de
hertenjacht bewaard gebleven.

De slaagkansen zijn bijzonder hoog. Zowel voor de bersende jager als de gepassioneerde hoogzitjager die het bronstschouwspel vanop de eerste rij wil meemaken. Laat ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat en beleef een unieke ervaring op maat, in een land dat doordrenkt is van jachttradities.

Jachtreizen naar Hongarije

Edelhert jagen in Hongarije

  • DatumVan 1 september tot 31 januari
  • LocatieDiverse locaties
  • Dieren Roodwild
  • Soort jachtBersjacht en/of Hoogzit
  • Kosten990,00 (incl. btw)
Bever

Heeft u speciale wensen of wilt u een reis op maat? Laat het ons weten.