Jagen in Ierland

Ierland, met zijn romantische landschappen, ruige kusten en vriendelijke mensen. Het ‘groene eiland’ huisvest Europa’s grootste populatie sika herten met het zuidwesten als een van de absolute topgebieden.

De ‘black devil’ is een hertensoort die jagers op de proef stelt maar een jachtbeleving als geen ander geeft. Daarnaast kan er ook gejaagd worden op de talrijk voorkomende houtsnippen, watersnippen en wilde geiten.

Jagen in Ierland

Het vriendelijkste jachtland

Jagen in Ierland, dat is jagen op houtsnippen, watersnippen, wilde geiten en sika herten. Het is nauwelijks denkbaar maar reeën komen in Ierland niet of slechts bij hoge uitzondering voor.

Maar dat wordt gecompenseerd door een hertensoort die jagers zwaar op de proef stelt. Het geeft u bovendien de kans het meest vriendelijke land ter wereld te bezoeken. Zo’n aanbod kunt u toch niet afslaan?

Sikaherten komen wijdverspreid voor op ‘het groene eiland’, maar bij vier gebieden is de wilddichtheid bijzonder hoog: Wicklow, Tyrone, Fermanagh en Kerry waar bij dit laatste gebied de sika populatie nog een zuivere Japanse bloedlijn heeft. En het is hier dat u gaat jagen.

Deze jachtreis is zowel voor u als voor ons een zekerheid. Elk van onze klanten is meer dan tevreden van dit avontuur teruggekeerd. Met een gerust hart kunt u de reis naar Kerry maken, waar u in de ban zult geraken van de wilde, Ierse natuur en gastvrije mensen.

Jachtreizen naar Ierland

Sikahert jagen in Ierland

  • DatumVan 1 september tot 31 december
  • LocatieCounty Kerry
  • Dieren Sika
  • Soort jachtBersjacht
  • Kosten2.090,00 (incl. btw)
Bever

Heeft u speciale wensen of wilt u een reis op maat? Laat het ons weten.