Jagen in Letland

Als jagende natuurliefhebber kunt u moeilijk voorbij Letland zonder halt te houden. De middelste Baltische staat geldt als een van de groenste landen ter wereld met een ongekende wildrijkdom.

Jagen in Letland is bovendien dichterbij dan u denkt. Al na goed twee uur vliegen landt u in de hoofdstad Riga, sneller dan de meeste jagers naar Duitsland rijden en dit alles voor de prijs van een tankbeurt.

Jagen in Letland

Bersen in een groene oase

Letland is een toevluchtsoord voor jagers die een land willen ervaren waar natuur, mens en traditie in harmonie naast elkaar bestaan. Om maar een idee te geven over de verhoudingen: Het land is zo groot als België en Nederland samen, met een bevolkingsgrootte van 2 miljoen inwoners waarvan een derde dan nog in de hoofdstad Riga woont.

Het land is zo dunbevolkt dat oerdieren als elanden, beren, lynx en auerhoenders hier nog door de Letse wildernis trekken. Maar ook ‘ons’ grofwild weet zich goed te handhaven. De Afrikaanse varkenspest heeft de wilde zwijnenstand dan wel flink naar beneden gehaald, toch komen herten en vooral reeën nog steeds talrijk voor.

Jachtreizen naar Letland

Reebokken jagen in Letland

  • DatumVan 1 juni tot 30 november
  • LocatieNoorden van Letland
  • Dieren Reewild
  • Soort jachtAanzit- en bersjacht
  • Kosten1.490,00 (incl. btw)
Bever

Heeft u speciale wensen of wilt u een reis op maat? Laat het ons weten.