Jagen in schotland

Over de jacht in Schotland is al zoveel gezegd en geschreven en nog steeds raken jagers er niet over uitgepraat. Een land van mythes en legendes dat zijn bezoekers in vervoering brengt.

Niet in het minst vanwege de roemruchte Highlands, daar worden jachtdromen immers werkelijkheid. Schotland is voor avonturiers die graag de uitdaging met de wilde natuur aangaan en naast de jacht ook genieten van het leven.

Good hunting, good sports

Het stalken op herten in deze Schotse bergen is voor menig jager het hoogste goed. Liggend in het heidegras speurt u met een verrekijker langs bergflanken en dalen naar roedels roodwild. Eenmaal een goede stag gespot, begint het avontuur pas.

In het open gebergte groeien namelijk geen bomen om u achter te verschuilen. Bersen is hier buik- en kruipwerk, zeker tijdens de laatste spannende meters. Om uiteindelijk van aanblik tot kans te komen zijn er in het spoor van uw Schotse gids bovendien al de
nodige hoogtemeters overwonnen. De uitdaging is sportief en groot maar de voldoening nog vele malen groter.

In het noorden van Groot-Brittanië ligt een land dat gekenmerkt wordt door met heide bedekte Highlands, kristalheldere rivieren vol zalm, wereldberoemde whisky stokerijen, snelle grouse en de klassieke ‘gentleman’s hunt’ op Schotse herten. Een niet te missen totaalervaring is wat u in Schotland te wachten staat.

Jachtreizen naar Schotland

Herten jagen in Schotland

  • DatumVan 1 juli tot 20 oktober
  • LocatieHighlands
  • Dieren Roodwild
  • Soort jachtBersjacht
  • Kosten2.290,00 (incl. btw)
Bever

Heeft u speciale wensen of wilt u een reis op maat? Laat het ons weten.

You cannot copy content of this page