Jagen in Zweden

Jagen in Zweden is een ongeëvenaard avontuur. De Zweedse natuur is namelijk machtig, prachtig en alomtegenwoordig.

Voor de jagende vrijbuiter is dit thuiskomen in een van de laatst overgebleven wildernissen van Europa waar pad noch spoor te vinden is. Alleen al de adembenemende wildernis is een bezoek aan deze Scandinavische parel waard.

Jagen, bewegen, spanning, ontspanning, natuurpracht, gezelligheid en genieten. Deze reis heeft het allemaal. Er zijn van die dingen die u niet moet uitstellen. Dit is zo’n avontuur.

Jagen in Zweden

Ongerepte wildernisjacht

Het strekken van een elandenstier met schoffelgewei staat bovenaan menige jachtlijst. Laat u daarom onderdompelen in eeuwenoude tradities en jaag zoals de Zweden op Europa’s grootste hertachtige. Maar naast deze oerdieren heeft het land nog een keur aan andere wildsoorten.

Want wat te denken van de jacht op auerhoenders en korhoenen? Deze worden op de klassieke manier bejaagd met een uiterst gedreven jachthond, de Finse spits. Dan is er ook nog de beverjacht die u langs de mooiste oevers van de talrijke, Zweedse wateren brengt. Dit combineert u bovendien met het aanzitten op een bij ons bekende wildsoort die inmiddels het land veroverd heeft: wilde varkens.

In de provincie Värmland wacht een kundig team dat u met open armen ontvangt. Zij zorgen voor mooie momenten tijdens maar ook na de jacht. Het Zweedse huisje waar u verblijft is daarnaast van alle gemakken voorzien. Aan de open haard van het jachthuis met ingerichte bar, lange houten tafels en banken met rendiervellen, is het gezelligheid troef.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.